i sutra nastavljamo! 

Vivi, down boy!
Sad još malo po guzi jer si bila zločesta i sutra nastavljamo!
Pa-pa!

callac je napisao/la:Makni crticu između očiju i usana i šljaka!

-fallen-one- je napisao/la:oh teddea!!! ... zašto o zašto si došla ovdje i gnjaviš meni drage ljude
(khm, ne, nisam joj rekla da dođe ovdje, samo da se zna)
al ipak da razjasnim ... STAR TREK je serija. STAR TREK *nije* religija. Nije ni Stargate, ni jedna druga serija, molim vas pokušajte naći razliku između ZABAVE (čitajte TV serija) i stvarnog života!
Teddea, oke, tebi je najbolji Star Trek, ti si cijeli svoj ... život okrenula tome (malo opsesivno ako smijem dodati) i sve drugo pljuješ bez premca. E pa, ja to neću radit. Ti imaš svoje, u redu je. Star Trek je dobar. Ali nije razlog da se raspravljaš s ljudima da je TVOJA *serija* najbolja, svatko ima svoje i što prije to shvatiš to češ prije skužit da su ljudi raznovrsni i ako ne možeš to, na čemu si onda? Ti piliš svoje, i ne shvačaš druge.
To tako nejde, u stvarnom a ni u tvom Star Trek svijetu.
Neću tvrditi da je stargate najbolja serija, ima DOSTA odličnih serija, ako stalno okrečeš da nema ništa boljeg od tvojeg, onda ... to se meni čini kao vrlo ... ograničeno od tebe.
Svatko se pronalazi u nečemu, i stalno tvrdiš da bi u Stargateu bilo prvo pucnjave pa onda sve ostalo. Nisi Daniela upoznala. Jednostavno ne možeš i nije u redu da pljuješ po seriji koju nisi gledala.
@ Kai Eddy, pozdraf!

ZASTO TO RADIM...jer sam u pravu....star trek is the best fuck all the rest

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.