anna_sg1 je napisao/la:In spite of being quite distinct in identity from SG-1 and Atlantis, the new series will be unmistakably Stargate. "It certainly plays into the mythology that has been pre-established," Cooper said. "But it doesn't directly relate to anything that has been in either series."
Ova zadnja rečenica me brine... i ne sviđa mi se! Znači nitko i ništa iz SG-1 i SGA in this new show, hm.... I dunno...![]()

Spectre je napisao/la: Koliko znamo, možda bude i nešto poput onog što sam ja napisao tamo u threadu sa idejama za treću seriju.

Jackson je napisao/la:Pošto je objavljeno da će se 3. serija baviti 9. chevronom meni se čini da ovaj put ne istražuju samo jednu galaksiju nego kompletan svemir jer kak serija kaže Stargate Universe.

Jackson je napisao/la:Pošto je objavljeno da će se 3. serija baviti 9. chevronom meni se čini da ovaj put ne istražuju samo jednu galaksiju nego kompletan svemir jer kak serija kaže Stargate Universe.

-fallen-one- je napisao/la:pa nisu svi u SG svijetu kanađani... not that i know...so...

genesis je napisao/la:Jel se zna kad ce ga pocet emitirat? Nesta preciznije od "pocetkom 2008."

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.